Alege Pacanele

Big Joker

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Big Joker

Jocuri Pacanele Big Joker Online GratisSlotul online Big Joker este o masina clasica cu fructe si este facuta in stilul slot video stilizat. Acesta este dezvoltat de Casino Technology si este compus din simboluri familiare pline de portocale, cirese si struguri. Impreuna cu imaginile fructelor, jocul are un joker infiorator si se mananca pe role, in timp ce sperie victoria extra in momentul in care ajunge in cele mai bune locuri.

Jocuri Pacanele Big Joker Online Gratis

 

Slotul online tine pasul cu machetele traditionale de 5 role, 5 linii de plata si 3 randuri. Pentru a castiga, jucatorul are nevoie de simboluri de 3, 4 si 5 de acelasi tip la astfel de linii.

Limita inferioara a jocului este 0.50 si este necesara realizarea jocurilor reale de bani la bobine, iar miza poate fi ridicata pentru a ajunge la 50.00. Acest lucru nu este prea mare, dar poate fi adecvat pentru jucatorii moderati.

Slotul video incepe cu un fundal instelat, care sta la tambur cu un cadru de aur care se inconjoara unul pe altul. Exista un model subtil de artilerie, plin de simboluri colorate. Acest lucru ofera intregului joc o infatisare draguta, dar nu si agitata. Atunci cand marimea pariului a fost stabilita prin utilizarea unui control simplu, un clic va face rola sa se roteasca ca si alte jocuri de la acest dezvoltator.

Simboluri de slot video

Simbolurile slotului video sunt lamai, portocale, struguri si cirese. Strugurii, merele si pepeni verzi platesc o suma mai mare. Steaua de aur este simbolul scatter al jocului si este cel mai mare simbol platitor. Simbolul salbatic este un simbol Joker.

No comments

Leave a Reply