Alege Pacanele

Wild Hills

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wild Hills

Joaca gratis pacanele Wild Hills onlineSlotul online Wild Hills este un joc de pacanele dezvoltat de Casino Technology si este alcatuit din 10 linii de plata cu 5 role standard. Liniile de plata din slot au fost fixate, astfel incat nu exista nicio modalitate de a juca cu mai putine linii de plata. Acest lucru poate deveni un punct negativ pentru veterani; cu toate acestea, nu conteaza pentru jucatorii noi. Jocul este dezvoltat in Codec HTML5. Nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la suportul flash si puteti juca jocul pe tablete sau smartphone-uri.

Joaca gratis pacanele Wild Hills online

 

Deoarece acest joc se bazeaza pe cele 10 linii de castig si cel mai mare pariu este de 0,5, acesta arata ca acest joc nu a fost dezvoltat pentru rolele mari.

Jocul de pacanele are o carte de imprastiere si de salvare care va ajuta sa castigati mai mult. Salbaticul jocului este vulpea arctica si va plati 10.000 de monede prin obtinerea a cinci. Simbolul de vultur de aur este o risipa a slotului online. Obtinerea a mai mult de 3, duce la rotiri gratuite.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului incep cu carti, 9 pana la ace si sunt cele mai obisnuite. Ele sunt in culori stralucitoare si au fost incomodate cu intreaga tema a jocului. Regele si asul vor plati cel putin 250 de monede obtinand 5 dintre ele. Alte simboluri ale jocurilor sunt animalele si pasarile si sunt o atractie majora pentru joc. Asemenea simboluri sunt berbec, capre de munte, vrabie, iepure si veverite. Cele mai mari simboluri platitoare sunt un berbec si un simbol de capra care ajunge la 750 de monede pentru cel putin cinci simboluri.

No comments

Leave a Reply