Alege Pacanele

Bier Fest

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bier Fest

Jocuri Pacanele Bier Fest Online GratisBier Fest indica momentul organizarii Oktoberfest si acest joc de pacanele te duce inapoi in timp.

Jocuri Pacanele Bier Fest Online Gratis

 

Toate jocurile de la Genesis Gaming au caracteristici moderne. Acest slot video nu este diferit. Aici aveti o runda de bonus si multe caracteristici interesante. Jocul de pacanele este bine conceput si arata exact asa cum era de asteptat. Exista un Barrel Wild pe acest slot video gratuit care vor aparea doar pe tamburul 3 intotdeauna. Uneori ocupa de asemenea si cea de-a doua sau a patra bobina – dar daca face acest lucru, atunci va functiona ca un simbol salbatic obisnuit. Daca apare pe al treilea tambur, atunci se va extinde pentru trei pozitii verticale si te va face sa castigi masiv.

Acest lucru nu este tot! Acest joc de pacanele are si un bonus de baut bere. Acesta actioneaza ca bonus in acest slot video si scade la cea de-a doua si cea de-a patra tambur. Ori de cate ori apare oriunde pe ecran, berea este bauta si multiplicatorul devine determinat. Suma premiului pentru castiguri va depinde de multiplicatorul si de pariul vostru. Cu atat de multe caracteristici, acest joc de pacanele gratuit nu devine plictisitor.

Stiati ca si simbolurile Pig si Pretzel sunt bonusuri? Asta e corect. Daca porcul apare pe primul tambur si covrigul iese pe ultimul tambur, bonusul Wild Pig Racing este declansat. In timpul acestui bonus exista o sansa de a oferi mai multe recompense. Dispozitivele de imprastiere functioneaza numai atunci cand sunt plasate pe cele trei role centrale. Cu toate acestea, ele pot plati atunci cand apar in orice pozitie de pe ecran. Destul de distractiv, nu crezi? Acesta este de departe jocul de pacanele care te face sa te distrezi cel mai mult.

No comments

Leave a Reply