Alege Pacanele

Neon Cowboy

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Neon Cowboy

Neon Cowboy gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Neon Cowboy este jocul de pacanele de tip slot care nu este complicat. Puteti alege doar cateva rotiri, dar jocul va fi ambalat cu caracteristici destul de distractive, in timp ce puteti castiga premii mari si va puteti bucura de plati uriase.

Neon Cowboy gratis joc ca la aparate online

Jocul acesta de pacanele se bazeaza pe 5 role cu 30 de linii de castig. Va veti bucura mai bine daca jucati cu pariul maxim si cu toate liniile de plata. Cel mai mare pariu pe care il puteti face este de 60 de dolari si acest lucru va face dezavantajul cu soldul cazinoului daca nu sunteti prea atent. Cu toate acestea, vestea buna este ca sansa dvs. de a castiga castiguri mari este ridicata daca pariati la maximum.

Veti castiga de 5 ori pariul daca va potriviti cu trei simboluri. Jackpot-ul maxim are o valoare de 500 de ori pariul pe linie atunci cand obtineti cinci simboluri cowgirl. Runda de bonus ofera castigurile ispititoare de 20 de ori pariul.

Indiferent daca urmeaza aceeasi structura si layout-uri de baza, Neon Cowboy este un titlu care are un titlu impresionant. Jocul contine cateva simboluri unice, iar pictogramele cu valoare mai mica vor fi in concordanta cu tema in timp ce rotirea bobinelor se gaseste la viteza rapida de iluminare.

Simboluri jocului de pacanele Neon Cowboy

Simbolurile jocului includ insigna serifului, cactusii, cizmele de cowboy, Stetsons si potcoavele. Simbolurile cu valoare mare sunt reprezentate de cowgirl si cowboy. Pictogramele sunt realizate cu o selectie stralucitoare a culorilor neonului si acest lucru face ca jocul sa fie prea interesant in timp ce se uita la ele si bobina se aprinda daca sunt declansate.

No comments

Leave a Reply