Alege Pacanele

Roll and Ride

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Roll and Ride

Jocul de cazino online Roll and Ride gratuitSlotul video Roll & Ride este un joc de pacanele cu bani si masini drept tema. In acest joc produs de PlayPearls, tu esti persoana care are masini si care viziteaza o unitate populara si vei avea cineva care arata minunat la bratul tau.

Jocul de cazino online Roll and Ride gratuit

 

Jocul este dezvoltat pentru cineva care iubeste masinile, dar care este si gata sa castige niste bani. Acest joc este prezentat pe 20 de linii de plata cu 5 role. Simbolurile de asteptat sunt gandacii VW, autobuzele minis si retro scolile.

Pentru a incepe jocul, trebuie sa pariati incepand de la 0.10 pana la 4.00 de monede. Aceasta inseamna ca suma mica pe care o puteti paria este de 20 de dolari, iar cea mai mare suma este de 80 de dolari. In plus, la fiecare rand de placi, exista un numar de 1 pana la 20 si acestea sunt locul unde puteti seta liniile de plata daca doriti sa jucati cu cativa.

Cum se joaca slotul video Roll & Ride

Linia de joc a jocului este mentinuta la minim, iar celalalt buton pe care trebuie sa il vedeti cand jucati este optiunea de redare automata. Acest lucru se gaseste in widgetul spin si acesta este ceea ce face. Aceasta va face rotile sa se miste instantaneu fara intrarea dvs.

Masinile din joc, unele arata de dorit in comparatie cu altele, dar majoritatea sunt masini clasice. Fundalul este alcatuit in orasul vopsit cu neon si se scurge cu lumina luminata in timpul noptii, timpul in care drumurile sunt pe deplin ale tale si poti sa te misti cu orice viteza vrei.

No comments

Leave a Reply