Alege Pacanele

Soldiers Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Soldiers Fortune

Joaca gratis pacanele Soldiers Fortune onlineSlotul online Soldiers Fortune este un joc de cazino de la PlayPearls. Arata sobru pe cele 5 role. Ai promisiunea ca vei primi bonusuri si premii in timpul jocului, ceea ce inseamna ca aceasta calatorie in adancurile dragalase ale ranselor este ceva de dorit.

Joaca gratis pacanele Soldiers Fortune online

 

Tema jocului este despre lumea rupta uzata, dar nu trebuie sa va temeti de nimic, deoarece sunteti departe de pericolul real. Acest lucru se datoreaza faptului ca veti juca in timp ce stati in propria casa si veti juca la dispozitivele voastre.

Pentru a castiga cu acest joc, trebuie sa aveti incredere in noroc. Cele 20 de linii de castig disponibile in acest joc pot fi ajustate si trebuie sa faceti clic pe orice numar care sa se potriveasca tuturor nevoilor tale, iar jocul se va ajusta pentru a se conforma acestui numar. Este ceva de remarcat faptul ca cu cat mai multe linii de plata pe care le decideti sa le jucati, cu atat veti obtine mai multe cote. Obtinerea a mai mult este mai multi bani, atunci cand este vorba despre placi.

Cum se joaca slotul online Soldiers Fortune

Cand vine vorba de pariu, nu ai nimic de facut inainte sa poti incepe. Puteti localiza comenzile plus si minus si puteti face clic pe la inceput. Cel mai mic pariu este 0.10, cel mai mare pariu fiind de 4 dolari. Cel mai mare pariu posibil este de 80 de monede.

Jocul are comutator complet pe ecran si este gasit peste butonul de ajutor, care va asigura ca veti obtine cele mai bune din timpul tau. Cand vine vorba de simboluri speciale, nu exista nicio runda de bonus, dar exista o sansa de a obtine rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply