Alege Pacanele

Horror Castle

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Horror Castle

Jocul de cazino online Horror Castle gratuitSlotul video Horror Castle are 25 de linii de plata cu 5 role. Jocul de pacanele aduce simbolurile groaznice care va pot face sa verificati sub patul vostru inainte de a merge la culcare, dar puteti castiga, de asemenea, 2.500 de credite. Nu trebuie sa va asteptati prea mult atunci cand vine vorba de caracteristicile bonus, dar trebuie sa stiti ca un parior, puteti castiga cu rotiri gratuite care vin cu multiplicator de doua ori.

Jocul de cazino online Horror Castle gratuit

 

Slotul video este destinat persoanelor care ii plac lucrurile care sunt infricosatoare, iar cele 5 bobine sunt decorate cu caractere groaznice cu simboluri iconice care provin din oculte. Puteti gasi paianjeni cu crawlere infricosatoare, cu cleavieri de carne sangeroasa, sicrie claustrofobica, bulgari oculare, pietre funerare darapanate si cranii ciudate. In joc, puteti gasi, de asemenea, personajele iconice din lumea interlopa, cum ar fi zombie infricosata si inabusita, Dracula, Ghastly si Frankenstein cu sange insetat de sange, cu un seceratoare grisly si gri.

Simbolurile jocului de pacanele se gasesc in 2D cu o noutate. Fundalul scoate in evidenta groaza cu o casa bantuita si luna plina. Exista, de asemenea, un perete de dungeon pe rama cu suficient sange care picura.

Joc cu simbol special

Cand obtineti combinatia simbolului scatterului sicriului, atunci veti obtine castigurile cu multiplicatorul de 10 ori, de 25 ori sau de 100 de ori daca primiti pana la cinci simboluri, indiferent de locul in care simbolurile se gasesc pe linii de plata. Cu acest simbol, puteti obtine premiul de 2500 de jackpoturi.

No comments

Leave a Reply