Alege Pacanele

Hercules

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Hercules

Hercules gratis joc ca la aparate onlineJocul de cazino Hercules este jocul cu colosseumul unde mitul Hercules a fost rapit de razboi. Jocul se bazeaza pe legenda Hercule si atmosfera sa este Roma antica si fiecare rotire scoate toga purtand femei si barbati, palat vechi, imagini evocatoare si monede de aur.

Hercules gratis joc ca la aparate online

 

Puteti juca pe cele 100 de linii de castig si 5 role de joc, impreuna cu caracteristicile bonus de joc, runda de rotiri gratuite, multiplicatori si simboluri salbatice stivuite. Va veti bucura de explorarea vechii legende a lui Hercule, Fiul lui Zeus, pe masura ce spinul continua spre marimea lor.

Tema antica romana revine in tot ce se afla pe bobina, cum ar fi tapiserii colorate, emblemele si stalpii de aur. Efectul sonor se refera la rasul cailor, clopotele, strigatele si zgomotul pe strada. Icoanele sunt diferite flori, cana de vin, monede de aur, o femeie care poarta o toga, Hercule in timp ce poarta o toga si coafura de aur.

Caracteristicile jocului de cazino

Slotul video poate fi setat la tambur de 5×4 sau la tamburi de 5×12. Tamburul suplimentar va fi activat atunci cand veti obtine stiva de salbaticie si aspectul va da o atentie constanta ca puteti castiga mare.

Este usor de pariat cu acest slot. Ar trebui sa incepeti prin alegerea numarului de linii dorite din linia de plata 100 disponibila. De asemenea, puteti seta pariul pentru a incepe la 0.01 pana la 5 dolari. Aceasta ofera pariul minim total care este de 0,10. Pariul maxim total de jucat este de 250 de dolari. Gama mare de pariuri este buna, deoarece fiecare jucator este capabil sa joace acest joc, indiferent de cat de mult are.

No comments

Leave a Reply