Alege Pacanele

Fruits 4 Jackpot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruits 4 Jackpot

Jocul de cazino online Fruits 4 Jackpot gratuitSlotul video Fruit 4 Jackpot este jocul de cazino potrivit pentru tine daca iti place senzatia clasica pe care o gasesti cu aparatul de slot pentru fructe, dar in acelasi timp admiri grafica moderna cu slotul video.

Jocul de cazino online Fruits 4 Jackpot gratuit

 

Daca va place sa jucati jocuri online, atunci sunteti familiarizati cu simbolurile pe care le veti gasi cu acest joc. Jocul este simplu, in acelasi timp, nu este complicat.

Simboluri de joc de cazino

Simbolurile se gasesc pe cinci role si sunt fructe de kiwi, struguri si cirese. Dupa setarea pariului, trebuie sa faceti clic pe spin si sa potriviti combinatia castigatoare a jocului. Tabelul de plati se gaseste la ecranul separat, dar este disponibil utilizand functia gasita in partea stanga.

Caracteristicile slotului video

Fructele pot aparea intr-un mod special, deoarece sunt dezvoltate in grafica HD de inalta calitate. Conceptul jocului este simplu si simplu, dar imaginile si arta sunt de cea mai inalta calitate.

Pentru a incepe sa jucati, trebuie sa stiti urmatoarele caracteristici:

– Rotirea rapida are rolul de a creste viteza jocului si de a obtine o viteza frenetica cu ea

– Redarea automata este o optiune de utilizat daca nu doriti sa faceti clic pe fiecare rotire. Autoplay-ul     poate prelua responsabilitatea pe care o ai si este posibil sa o anulati ori de cate ori doriti

– Oprirea rotatiei: aceasta este utilizata pentru a opri rotitele ori de cate ori doriti, fara a astepta             terminarea ciclului de centrifugare

– Wild: este un simbol joker care poate inlocui alte simboluri pe ecran

No comments

Leave a Reply