Alege Pacanele

Uga Age

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Uga Age

Joaca gratis pacanele Uga Age onlineUga Age slot game este jocul de pacanele desenat si foarte dragut. Te va purta in Epoca de Piatra si te va face sa te zbati si sa tipi.

Joaca gratis pacanele Uga Age online

 

Daca te-ai uitat la Familia Flintstones, atnci stii la ce sa te astepti din acest joc. Fa-te confortabil in pestera si pregateste-te sa vezi cum au trait stramosii tai. Pentru protectie, vei avea la dispozitie numai bete ascutite aprinse ce te vor apara in fata pradatorilor care vor sa te transforme in cina.

Inainte de a incepe jocul, trebuie sa faci setarile jocului. Muzica poate fi oprita daca nu apreciezi repetitivitatea si simplismul ei. Poti activa si optiunea max bet in valoare de 50 de monede. Caracteristica auto play este cea mai buna varianta atunci cand vrei sa joci fara intrerupere o anumita perioada de tim, sau cand joci mai multe sloturi in acelasi timp. Poti opri invartirea automata a rolelor in orice moment.

Jocul este echipat cu 5 role si 3 randuri, intr-un fundal de piatra.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului includ cartile de joc de la 9 la As. Exista si numere si litere cioplite in piatra. Exista si alte simboluri: oua de pasare peistorica, omul preistoric, pietre si multe altele.

No comments

Leave a Reply