Alege Pacanele

Book of Spells

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Book of Spells

Jocul de cazino online Book of Spells gratuitBook of Spells este un joc foarte intunecat de sloturi video. El se bazeaza pe tema vrajitoriei si exista cu siguranta o anumita magie la jocurie de sloturi. Puteti plasa pariuri incepand cu 0.5$ si pana la 50$. Deci, acest joc de pacanele va atrage tot felul de jucatori. Puteti juca cu usurinta unele jocuri de calitate, deoarece mizele sunt usor accesibile. Aveti 9 linii de plata pe cele 5 role. Jackpotul ofera 250.000$ pentru slotul acesta gratuit.

Jocul de cazino online Book of Spells gratuit

 

Exista multe caracteristici ale jocului – ca si cum ati avea o runda de bonus si o runda de rotatie gratuita. Dar ceea ce ne-a placut in mod deosebit era ca slotul video este foarte bine decorat. Exista si o runda de pariuri aici. In afara de asta, jocul acesta de pacanele nu are multe caracteristici speciale. Daca doriti sa jucati ceva care nu ia prea mult de la tema principala, atunci acesta este. Simbolurile si aura intunecata a jocului sunt ceea ce tine lucrurile la ritm maxim. Exista o emotie continua pe role, deoarece nu stiti ce ar putea declansa victoriile. Acest joc va ofera doar 10 rotiri gratuite – acum care ar putea sa para ca ceva foarte putin pentru un joc slot video gratuit. Deja alte sloturi dau mult mai mult.

Dar, odata ce am inceput sa jucam, am realizat ca jocul este de fapt destul de plin de satisfactii. Deci, nu trebuie sa asteptati ca runda bonus sa aduca un castig mare. Puteti castiga masiv daca sunteti pur si simplu pasionat de sloturi video. Jocul bonus adauga inca o data o rasucire. Dar faceti o alegere foarte atenta, deoarece acesta este un joc magic si nu stiti niciodata cand mizele se vor intoarce impotriva.

No comments

Leave a Reply