Alege Pacanele

Keno TH

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Keno TH

Jocul de cazino online Keno TH gratuitExtragerile loto sunt foarte populare in intreaga lume. Alegerea numerelor corecte poate insemna indeplinirea viselor. Desi cazinourile nu ofera jackpot-uri de milioane, pot oferi o experienta perfecta sub forma Keno. Keno este un joc de pacanele gratuit oferit de Tom Horn Gaming. Jucatorii isi pot incerca norocul cu aceasta versiune moderna a jocului de loterie. Regulile sunt foarte simple. Jucatorul trebuie doar sa plaseze pariul pe maxim 15 locuri sau numere intre 1 ai 80. Apoi trebui sa astepte sa fie extrase 20 de numere.

Jocul de cazino online Keno TH gratuit

 

„Keno” este un joc de cazino de tip slot online oferit de Tom Horn ce va fi pe placul tuturor jucatorilor la loterie. Numarul potrivirilor dintre numerele alese si cele extrase va determina valoarea premiului castigat de jucator. Cu cat mai mare este numarul coincidentelor, cu atat mai mare va fi premiul. Premiile oferite in joc variaza intre 0,5 si 10.000x pariul plasat de jucator.
Keno este un joc de pacanele foarte simplu, mai ales daca stii deja ce inseamna loteria. Toti jucatorii trebuie sa aleaga numere ce spera sa fie extrase in timpul jocului. Pe baza numerelor alese, jucatorii primesc diverse premii. Efectele sonore si grafica adauga un plus experiente de joc a jucatorului.

No comments

Leave a Reply