Alege Pacanele

Quick Bingo

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Quick Bingo

Jocul de cazino online Quick Bingo gratuitBingo este unul din cele mai populare jocuri de noroc din intreaga lume. Acest joc este versiunea virtuala a jocului in care jucatorul devine castigator atunci cand numerele scrise pe cartonasul sau sunt extrase de sistem in mod aleator. Quick Bingo este o versiune similara a acestui joc popular oferit de Tom Horn Games. Jucatorii au posibilitatea sa aleaga o carte in aceasta versiune a jocului. Acest joc de apar de pacanele gratuit contine un cartonas cu 15 numere afisate pe trei randuru si noua coloane. Numerele variaza de la 1 la 90 si snt extrase aleator atunci cand jucatorul apasa butonul Play.

Jocul de cazino online Quick Bingo gratuit

 

„Quick Bingo” este un joc de cazino de tip slot online in care jucatorul nu trebuie sa se streseze in ceea ce priveste viteza jocului si nici sa se concentreze prea mult in timpul jocului. Potrivirile se fac spontan in decursul jocului. Scopul principal al acestui joc de aparat de pacanele gratuit este sa obtii 15 numere identice cat mai rapid. Jackpot-ul acestui joc de slot este stabilit la 40 de extrageri, unde pariul plasat de jucator este multiplicat panan la x10.000. Castigul este foarte atractiv.
Modul de joc si caracteristicile profitabile fac aacest joc de aparat de pacanele sa fie unul di cele mai populare jocuri oferite de dezvoltator. Jucatorii vor fi atrasi de acest joc, din confortul casei lor, prin animatiile colorate si efectele vizuale foarte bune, inca de la inceput. Cu putin noroc, jucatorii pot incasa castiguri uriase. Nu stii niciodata cand iti surade norocul si incasezi jackpot-ul.

No comments

Leave a Reply