Alege Pacanele

Beetle Mania

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Beetle Mania

Jocul de cazino online Beetle Mania gratuit„Free Beetla Mania” este un joc de slot ce ne introduce in lumea desenelor animate cu gandaci si alte insecte. Rolele vor prezenta imagini cu albine, fluturi, omizi si note muzica;e. Jocul de pacanele „Beetle Mania” este construit special pentru jucatorii de slot-uri. Are 5 role si 10 linii castigatoare, cu simboluri wild si se afla in topul celor mai bune si mai populare jocuri de slot Gaminator.

Jocul de cazino online Beetle Mania gratuit

 

Incepatorii pot plasa pariuri mici, ce variaza intre un credit si o linie castigatoare. Acest joc este disponibil in majoritatea cazinourilor online, alaturi de alte jocuri similare ca: „Bugs &Bees” si „Cashapillar”.

„Beetle Mania” este un joc de cazino de tip slot online, ce are Regina Albinelor ca simbol wild si care va inlocui toate celelalte simboluri cu exceptia simbolului scatter. Jocul are 5 role si 10 linii castigatoare si este lansat de Novomatic. Cu siguranta te va fascina grafica superba, sunetul uimitor si caracteristiicile bonus ce te vor captiva in timpul jocului.

Acest joc de aparat de pacanele ofera noi oportunitati pentru jucatori. Este un joc de slot simplu si susor, in care exista numeroase combinatii castigatoare ce creesc sansele de reusita ale jucatorului.

No comments

Leave a Reply