Alege Pacanele

Sunset

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sunset

Joaca gratis pacanele Sunset onlineSlotul video Sunset este un joc de pacanele care va va duce in zona tropicala, dar totul nu va arata asa cum se pare aici. Jocul este o zona mistica si este fascinant. Acesta arata liniste si triburi, unde veti putea castiga pana la 94.600 de monede. Este timpul sa profitati de avantajele jocului salbatic, de rotiri gratuite si de multiplicatori pentru a creste sansa de a castiga.

Joaca gratis pacanele Sunset online

 

Nu este nevoie sa purtati fusta de iarba, deoarece puteti seta pariul de la 0,15. Jocul de pacanele este disponibil la Fugaso si ofera ceva care este diferit de alte jocuri pe care le-ati jucat inainte.

Jocul are 15 linii de plata cu 5 role. Exista multe modalitati prin care acestia pot realiza combinatia castigatoare. Pariurile pot fi setate intre 0.15 si 150. In cazul in care credeti ca sunteti un jucator cu roller mai mare, puteti utiliza valoarea monedei si poate fi ajustat astfel incat sa il setati la valoarea pe care doriti sa o jucati.

Cand incepeti sa jucati jocul de pacanele, va arata ca si cum ati fi luat jetul pentru a merge la locul locuit. Te vei vedea cu dansatorul de burta de pe acea insula. Va fi respiratia care va face apusul soarelui, iar valurile se vor prabusi usor pe tarm cu pasarile care se vor bucura fericit in cer. Exista setul de role care asteapta sa se roteasca cu suficiente premii ascunse care pot fi gasite cu usurinta. Rotile arata transplantul in timp ce simbolurile apar ca si cum ar fi suspendate.

Simbolurile jocului sunt sase totemuri de lemn cu cinci scoici.

No comments

Leave a Reply