Alege Pacanele

Slammin´7s

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Slammin´7s

Joaca gratis pacanele Slammin´7s onlineDaca vrei sa te joci cu sanse mari de castig si premii grozave, acest joc este perfect pentru tine. Jocul ofera un design inventic si rata de castig mare, ceea ce creaza un joc extraordinar. Josul nu are nimic complicat. Este un joc de pacanele gratuit foarte simplu de jucat si, imediat ce incepi sa joci, te asiguram ca nu vei mai vrea sa pleci. Jocul are un aspect nou si complet diferit de alte jocuri. In loc sa aiba configurarea standard de 5*3, jocul este hexagonal. Din acest motiv, in loc ca rolele sa se invarta, se vor intoarce, lucru care va fi mai placut privirii.

Joaca gratis pacanele Slammin´7s online

 

Simbolurile prezinta batoane si cifra 7 si vor fi de ajutor pentru a sti cu ce ai de-a face. Muzica de fundal este o melodie pop foarte atractiva.
Nu numai designul si configurarea sunt interesante, dar si caracteristicile jocului. Mulltiplicatoarele vor creste automat suma castigata, dar simbolurile nu se vor multiplica ci vor aduce un numar suplimentar de monede. Poti primi chiar si 5 rotiri suplimentare gratuite. In timpul acestora, daca incasezi un castig, acesta va fi automat dublat. Cei ce sunt in cautarea premiilor mari, acest joc de cazino de tip slot gratuit este perfect. Combinatiile castigatoare aduc pana la 25.000 de monede.
Exista 27 de moduri diferite de castig. Sunt si foarte multe combinatii ce vor aduce premii. Imediat ce te obisuiesti cu caracteristicile jocului, vei putea sa iti plasezi pariurile. Trebuie sa decizi ce valoare va avea fiecare mondea, inceoand cu 0,01 si terminand cu 0,50. Fiecare rotire costa x50 di pariul de baza, ceea ce inseamna ca pariul total cel mai mic este 0,50.

No comments

Leave a Reply