Alege Pacanele

Skulls of Legend

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Skulls of Legend

Jocul de cazino online Skulls of Legend gratuit„Skulls of Legend” este cel mai cunoscut joc creat de iSoftbet. Are 5 role si 30 de linii castigatoare, cu o tema a piratilor. Daca vei reusi sa aprinzi spatiile dintre role vei primi 4 rotiri. Vasul este prezent si ofera accesul la 4 rotiri si caracteristici. Caracterisica rotirilor bonus ofera intre 7 si 15 rotiri gratuite si multe simboluri wild. Jocul se desfasoara intr-un fundal intunecat. Fiecare rola este reprezentativa pentru tema piratilor. Cartile de joc, cu valoarea mica in joc, sunt insotite de papagal, cutit si pistol, tun, femeia pirat si comandantul de vas pirat. Cinci dintre aceste aofera un total de 1500 de monede. Craniul de cristal este simbolul wild al jocului. Nu ofera un castig, dar inlocuieste celelalte simboluri. De fiecare data cand se afiseaza un simbol wild, sub rola pe care acesta apare va aparea o lumina. Atunci cand cele 4 spatii se lumineaza, vei primi un stack wild si 4 rotiri.

Jocul de cazino online Skulls of Legend gratuit

 

Vasul este simbolul scatter. Daca se afiseaza 3, 4 sau 5 oriunde pe rolele aparatului de slot, vei primi castiguri e 450, 900 sau 2250 de monede. De asemenea, vei primi rotiri gratuite, intre 1 si 4. Simbolul rotirilor gratuite Butoiul de Rom aduce 7 rotiri gratuite, iar la fiecare rotire gratuita se va trage cu pistolul si se vor transforma intre 2 si 5 simboluri in wild. Acesta simboluri wild vor ramane pe pozitie pentru urmatoarele trei rotiri. Simbolul busolei aduce 10 rotiri gratuite.
Simbolul Furtunii aduce 14 rotiri gratuite. Runda de rotiri gratuite No Quarter aduce 15 rotiri gratuite. Ai grija cand matelotii zboara cu franghia peste role. Te vei distra cu siguranta in acest joc de pacanele online. Este un joc foarte bine realizat ce are o grafica grozava si un soundtrack antrenant.

No comments

Leave a Reply