Alege Pacanele

Spin or Reels

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Spin or Reels

 Spin or Reels gratis joc ca la aparate online„Spin or Reels” este un jocul de aparat gratuit, cu 5 role si 20 de linii castigatoare, creat de iSoftbet. Poate parea ca jocul de slot este de scoala veche, cu simboluri de fructe, cifre 7 si clopotei. Rolele sunt negre complet si sunt asezate pe un fundal albastru. Acesta face ca tema sa fie de calitate. Iti poti incerca norocul cu acest joc de cazino gratuit sau poti incerca alte jocuri oferite de iSoftbet, cu bani reali. Inainte de a invart rolele, trebuie sa stabilesti pariul.

 Spin or Reels gratis joc ca la aparate online

 
Valoarea monedei variaza intre 0,01 si 1. Auto spin este butonul pe care il apesi atunci cand vrei ca rolele sa se invarta neintrerupt pentru un anumit numar de ori. Butonul Spin va invarti rolele o singura data. Logo-ul jocului este cel mai valoros simbol din joc, iar atunci cand se afiseaza de 5 rori pe rolele aparatuluid e slot, intr-o linie castigatoare, vei primi 25000 de monede. Exista si bonusuri speciale in acest joc de cazino de tip slot gratuit. De indata ce se activeaza, vei primi 3 rotiri la roata norocului.
Acesta este un joc clasic cu fructe. Simbolurile sunt foarte usor de observat, multumita modului simplist in care a fost creat jocul. iSoftbet s-a asigurat ca satisface dorintele tuturor categoriilor de jucatori si a creat acest joc simplu ce reproduce aparatul de slot din cazinourile reale. Tabelul castigurilor este afisat deasupra rolelor.
Poti ajusta numarul liniilor castigatoare din joc. Poti alege intre nivele de pariere, intre 1 si 5, cu minim 0,20 credite si maxim 10000. Orice pariu de 60 de credite sau mai mult va aduce recompense si rotiri suplimentare. Simbolul scatter va aduce intre 1 si 3 rotiri, atunci cand se afiseaza in numar de cel putin 3.

No comments

Leave a Reply