Alege Pacanele

Rainbow Queen

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Rainbow Queen

Joaca gratis pacanele Rainbow Queen onlineRainbow Queen este un alt joc de pacanele su 30 de lini de castig produs de cei de la Euro Games Technology. Simbolul wild este reprezentat de regina curcubeu si simbolul scatter este reprezentat de logo-ul jocului de noroc. La acest joc avem un numar fix de 5 butoane de miza si o runda de pariu ca la oricare slot video produs de EGT. Cele 20 de rotiri gratuie sunt declansate cand simbolul scatter se opreste pe rolele 2,3 si 4. Trifoiul cu patru foi este cel care trebuie vanat in timpul rotirilor gratuie pentru ca este wild si inlocuieste alte simboluri. Acest joc de noroc va ofer pana la 300 de rotiri gratuite si un jackpot de 1000 de monede care se acorda cand prinzi cinci greieri pe ecran. Si acest slot de la EGT vine cu o grafica impresionanta si fundalul verde frumos te convinge ca merita sa incerci macar cateva runde de joc.

Joaca gratis pacanele Rainbow Queen online

 

Optiunile oferite de jocul de noroc Rainbow Queen pentru jucatori sunt chiar mentionabile atat simbolurile cat si rotirile benefice. Slotul are 30 de linii castigatoare si 5 role si poate fi jucat cu 1, 5, 20 sau 30 de linii activate. 600 de credite exte miza maxima care poate fi pariata. Jocul de cazino va ofera rotiri gratuie, simboluri speciale, runda de pariu, jackpot progresiv. Totalul castigurilor este calculat folosin un index de combinatii formate pe liniile castigatoare. Procentul teoretic de return al castigurilor este de 96.03%. La acest joc de noroc online avem simboluri speciale dintre cele mai haioase: un greiere, un gandac, un vierme stralucitor si unvierme care fumeaza narghilea. Cartile de joc de la 10 la as apar si ele pe role pentru a completa reteta de succes. Logolul frumos al jocului si trifoiul cu patru foi sunt simbolurile care trebuiesc urmarite mai ales.

Un joc frumos cu personaje foarte mste si care trebuie testat.Forest Band, Majestic Forest, Ultimate Hot sau Dragon Reels sunt doar cateva jocuri de cazinou asemanatoare de la EGT pe care va recomanda sa le incercati.

No comments

Leave a Reply