Alege Pacanele

Egypt Sky

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Egypt Sky

Egypt Sky gratis joc ca la aparate online

Egypt Sky este un aparat de joc de tip slot produs de EGT cu 40 de lini de castig. Jocul acesta poate fi jucat gratuit sau pe bani cash. Simbolul wild este reprezentat de Ankh ca simbol expandant. Acest se bazeaza pe tematica peisajului egiptean care este de asemenea si simbolul scatter. Acest joc ca la aparat solicita jucatorilor sa stabileasca miza inainte de inceperea jocului. Miza maxima si minima la acest slot este de 1. Rotirile gratuite snt acordate atunci cand 3 sau mai multe simboluri scatter apar pe rolele aparatului de joc de tip slot. Age of Troy si Royal Secrets sunt doua dintre jocurile de cazino produse de EGT care va pot oferi o exerienta similara.

Egypt Sky gratis joc ca la aparate online

 

Acest aparat slot ofera caracteristica wild laturi de runde de rotiri gratuite. 3 rotiri sun acordate pentru 3 simboluri scatter. 5 rotiri gratuite sunt acordate pentru 4 simboluri scatter. 7 rotiri gratuite sun acordate pentru 5 simboluri scatter. Rotirile gratuite nu se repeta in cadrul acestui slot video. Bonusul misterios si runda de pariu sunt alte elemente care maresc castigurile la acest joc. Egypt Sky este un joc ca la aparat cu simboluri wild expansive si incarcat cu personaje fascinante. Simbolul wild inlocuieste toate simbolurile cu exceptia simbolului scatter si se plateste cand se opreste pe rolele 2, 3 si 4. Acest aparat de joc de tip slot are patru role pe care sunt desenate cate 8 simboluri. Jocul cu tematica istorica are o ilustratie solida si reprezinta faraonul, raul Nil, scarabei si multe altele. Castigul poate fi de 2.000 de ori miza de pe o linie la acest joc ca la aparat cu 40 de linii castigatoare.

Rise of Ra si Grace of Cleopatra sunt doua jocuri extrem de asemanatoare ca tematica oferite de EGT.
Aparatul de tip slot oferit de EGT are simboluri scater, si ofera o posibilitate maxima de castig de 8.000 de monede. Rotirile gratuite sunt de asemenea oferite atunic cand minim 3 simboluri scatter apar pe ecran. Procentajul teoretic de return al castigului este de 96.30% si un jackpot de 8.000 de fise sunt cele mai bune motive pentru a incerca acest joc uimitor, alaturi si de grafica frumoasa si sonorul la fel.

 

No comments

Leave a Reply