Alege Pacanele

Pachamama

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pachamama

Joaca gratis pacanele Pachamama onlineJocul de pacanele Pachamama are 25 de linii de plata si 5 role bazate pe zeita Inca a Mayanului care avea acelasi nume. Este impachetat cu diferite scatter, bonusuri si salbatice. Jocul vine cu fiecare realizare a aventurii misterioase si distractive.

Joaca gratis pacanele Pachamama online

 

Jocul de pacanele ii arunca pe jucatori in gama ruinelor din jungla. Daca nu atrageti atentia asupra altceva in joc, atunci designul sau va face acest lucru. Jocul arata neted pe tabla. Robletele au fost impodobite cu simboluri mistice si intunecate, cum ar fi dealeri, testoase si serpi. Fundalul jocului arata ca un afisaj inca de piatra. Fundalul jocului de pacanele este setul de soare si a fost umezit in padure, in timp ce sigla de joc se afla destul de sus pe role.

Toata lumea ar putea dori sa afle mai multe despre inovatie. Cu toate acestea, daca este vorba despre acest joc, atunci totul este nesfarsit. Cele 25 de linii de castig ale jocului sunt reglabile si exista un mod demo pe care jucatorul poate sa-l inceapa inainte de a decide sa se joace cu bani. De asemenea, jucatorul se poate relaxa si se poate distra datorita caracteristicii automate disponibile.

Slot video are simboluri de conducere care pot atrage cu usurinta ochiul jucatorului. Astfel de simboluri sunt Red Idol, idol Purple si Gold Idol. Gold Idol este salbatic, iar idolul rosu si idolul purpuriu sunt imprastierea jocului. Cele trei simboluri au capacitatea de a spori nivelul de excitare. Cand obtineti un idol violet la al treilea, al patrulea si al cincilea tambur, deblocati un Bonus Chakana si lucrurile vor deveni interesante.

No comments

Leave a Reply