Alege Pacanele

Chimney Sweep

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Chimney Sweep

Chimney Sweep gratis joc ca la aparate onlineChimney este un joc de cazino cu cinci role cu un simpl si mic aranjament cu zece linii de plata la maxim. Slotul video poate parea ca fiind minimalist, dar are o surpriza placuta.

Chimney Sweep gratis joc ca la aparate online

 

Tema in Chimney Sweep este un oras istoric si vechi european. Fundalul sau este plin de detalii minunate, cu un cer albastru stralucitor si pasare care zboara pe roti ocazional. Exista frunze portocalii de toamna care se deplaseaza in briza peste un numar de acoperisuri din tigla. Acest lucru asigura ca jocul are un sentiment ciudat, care este relaxant si placut pentru jucator.

Comenzile jocului de cazino se amesteca bine in atmosfera generala si au o culoare albastru deschis, cu o coloana sonora care o completeaza. Tema jocului este neobisnuita si este o placere sa o privim.

Cum se joaca

Ar trebui sa incepeti prin personalizarea setarilor jocului la ceea ce doriti. Trebuie sa alegeti pictograma monedei gasita in coltul din stanga sus si sa setati valoarea monedelor. Creditul total se va ajusta imediat. De asemenea, trebuie sa decideti numarul de monede pe care doriti sa le pariati.

Slot video Sweep Chimney are 12 icoane si toate aceste simboluri au fost atentate zilnic si se potrivesc bine in cadrul general al unui joc. Primele simboluri sunt cardurile obisnuite incepand de la Ace la 9. Alte icoane sunt legate de icoane de stergere a cosului de fum. Puteti gasi o potcoava, Rainbow gasita peste acoperisurile orasului, Ventilatoare in forma de cocos, porcul care detine patru lasa trifoi in gura si o pasare albastra.

No comments

Leave a Reply