Alege Pacanele

Monkey 27

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Monkey 27

Joaca gratis pacanele Monkey 27 onlineExista trei role si douazeci si sapte linii de plata la acest slot video de aici. Acesta este motivul pentru aceste sloturi gratuite sunt cunoscute sub numele de Monkey 27. Este un joc de pacanele foarte unic, proiectat de Tom Horn Gaming. Este unul dintre acele jocuri pe care le puteti juca oricand si de oriunde. Este distractiv doar sa rotiti rolele sau sa apasati pe butonul pentru jocul auto si sa urmariti rotirea care sa va dea castiguri. Exista un personaj bufon care, atunci cand apare pe sloturi, va ofera un motiv de bucurie.

Joaca gratis pacanele Monkey 27 online

 

Designul grafic si aspectul este intr-adevar foarte frumos. Dar acesta este unul dintre acele jocuri de pacanele care se potrivesc chiar si in telefonul tau mobil. In timp ce cele 5 linii de plata ar putea ingheta pe telefonul mobil, acesta se potriveste frumos si poate fi jucat de foarte mult timp, deoarece mizele sunt medii. In afara de asta, jocul este destul de simplu. Are aceeasi tema veche cu fructe si exista cateva simboluri speciale in slot. Bufonul este simbolul salbatic – trei dintre acestea vor aduce de 100 de ori pariul.

Daca primiti trei semne de $, atunci veti primi intre 15 si 25 de rotiri gratuite, iar in timpul acestor rotiri veti primi de 2 ori pariul. In afara de acestea,avem pepeni verzi de asemenea, printre simbolurile pe care ar trebui sa le priviti cu atentie. Ele va dau de 30 de ori pariul, cu conditia sa prindeti trei dintre ele pe linii de plata. Exista o multime de linii de plata. Tot ce ai nevoie este ca ei sa apara intr-un rand de trei, astfel incat sa aveti sansa de a castiga. Este un joc foarte placut pentru masinile de pacanele gratuite.

 

No comments

Leave a Reply