Alege Pacanele

Mafia

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mafia

Joaca gratis pacanele Mafia onlinePentru a juca un slot video tematic Mafia, va trebui sa va infiltrati in mafia si sa va asigurati ca ati pastrat secretul in cazul in care doriti sa furati bani si sa mergeti fara sa fiti observat.

Joaca gratis pacanele Mafia online

 

Jocul acesta de pacanele are loc in coltul intunecat al orasului Chicago sau New York. Mafia domneste si politia nu vrea sa se aventureze in acest loc. Ecranul jocului arata intunecat si intunecat si a fost conceput pentru a avea o alee pustie in spate. Aici se desfasoara tranzactiile ilegale in timp ce luminile din strazi se misca. Tamburele au fost incuiate in cadrul otelului si a caramizilor si exista un om inarmat misterios de fiecare parte care privea intotdeauna jucatorul. Jocul acesta de tip slot video aduce inapoi elementele care au fost gasite cu filmul noir si poate contribui la crearea unui univers coerent, pe care fanii genului il vor aprecia.

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul de tip slot video se bazeaza pe 30 de linii de plata cu 5 role de rotatie. Simbolurile de pe role au fost aliniate intr-un anumit mod si formeaza combinatia castigatoare pe diferite linii de castig, astfel incat jucatorul sa poata castiga. Tipul acestei combinatii pe care o puteti castiga se va baza pe pariul pe care ati inceput-o.

Jocul de pacanele are simboluri bobinate detaliate si au valori diferite in numerar, cu multe stiluri. Simbolul comun al jocului este un pistol automat, o masina de lux, un cutit cu sticle de vin. Simbolurile rare sunt mafioso, simboluri de femeie si diamante. Ele pot fi evazive, dar nu si valoroase.

No comments

Leave a Reply