Alege Pacanele

Panda

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Panda

Panda gratis joc ca la aparate onlineSlotul online Panda este realizat cu animale pufoase si dragalase, care sunt emblemele din China. Jocul de cazino online are cel mai bun mediu grafic cu reguli simple care vor garanta castigul fiecarui jucator, indiferent de experienta sa.

Panda gratis joc ca la aparate online

 

Jocul de cazino online este plasat in jungla chineza si aici este locul in care un numar mare de panda salbatici au decis ca se vor stabili. Rotile jocului sunt transparente si sunt incadrate in bambus, care ofera o imagine suficienta pentru fundal. Padurea este facuta din bambus si este groasa si putine raze de soare pot intra prin ele pentru a ilumina acest iaz linistit. Apa curge in galeata gasita in partea laterala si butonul de comanda se gasesc la fundul ecranului.

Slotul online Panda este dotat cu 3 role de rotatie, cu o linie de plata orizontala aflata la mijloc. Daca doriti sa castigati, va trebui sa faceti combinatia simbolurilor de pe aceasta linie de castig pentru a putea castiga. Valoarea monedei poate fi setata folosind butoanele minus si plus.

Simbolurile jocului de cazino Panda

Panda sunt cunoscuti ca creaturi delicate, iar simbolurile sunt puii adorabili. Acestea pot declansa multe plati. Puteti gasi 3 simboluri diferite in joc, dar acestea nu ofera o valoare mai buna. Cei 3 copii panda sunt capabili sa declanseze o recompensa de 350 de ori a pariului. Daca puteti amesteca 3 simboluri, puteti castiga in continuare un premiu important in numerar. Cat veti castiga, va depinde de combinatiile simbolurilor si de cat ati pariat.

No comments

Leave a Reply