Alege Pacanele

Hippie Roll

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Hippie Roll

Joaca gratis pacanele Hippie Roll onlineSlotul online Hippie Roll este un joc de cazino plin de iubire si pace facut de PlayPearls. Jocul arata ca bara de bomboane a esuat din anii ’60 si este o masina de joc cu 5 tambururi, care se picura cu suficienta energie si prea multe premii. Ochii sunt sortati in mod corect si jocul incepe cu 20 de linii de plata fixe, astfel incat jucatorul nu are nici o sansa de a le seta. Jocul in sine nu ofera atat de multe trasaturi, dar preia conducerea radicala pentru a va oferi un numar nelimitat de rotiri gratuite.

Joaca gratis pacanele Hippie Roll online

 

Singurul lucru pe care il puteti seta in timp ce jucati acest joc este pariul, deoarece liniile de plata sunt fixe si nu exista nicio modalitate de a le schimba. Exista un buton cu minus si simbolul plus care poate fi folosit pentru a seta totalul de joc, iar jucatorul poate gasi el insusi holbezi la valoarea de baza pentru a ajunge la 0,10. Cand pariul este in toate cele 20 de linii, atunci devine 2.00. Daca doriti sa mergeti cu acest pariu, puteti ajunge la o marca de 4.00.

Simbolurile slotului online Hippie Roll

Jocul are 1 tipuri de simbol si toate sunt gasite pe grila, iar altele apar mai mult decat altele. In timpul jocului, nu este usor sa obtineti simbolurile cu plata inalta. Simbolul gratuit de centrifugare este jocul care ofera caracteristicile bonusului cu cei mai multi bani, daca cinci apar. Salbaticul este o putere de flori si face o treaba pentru a elimina alte icoane, iar cel mai mare simbol platit este un hippie cu parul lung, purtand fire verzi.

No comments

Leave a Reply