Alege Pacanele

Juice Box

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Juice Box

Joaca gratis pacanele Juice Box onlineJocul de cazino Juice Box este slotul video care va ridica prea multe intrebari daca incepeti sa jucati. Exista o cutie de sucuri care se numeste desen animat cu suc de fructe. Se gaseste in picnicurile de familie sau in culele de pranz. Jocul este plin de desene animate in culori vii si sunt pline cu multe bauturi de diferite arome.

Joaca gratis pacanele Juice Box online

 

Jocul are loc pe cele 5 role cu 50 de linii de castig. Daca incepeti sa jucati, va trebui sa va ganditi la returnarile suculente pe care le puteti obtine in timp ce jucati. Jocul are 6 simboluri salbatice, dar numai una dintre ele este o adevarata salbaticie. Daca doriti sa obtineti cinci caracteristici speciale, atunci trebuie sa obtineti cel putin 3 simboluri speciale care pot ajunge in orice loc dintr-o retea. Simbolurile speciale sunt toate merele de aur dar forma inimii gasita in interior schimba culorile.

Slot online cu simboluri speciale

Prin obtinerea de roz, primiti 20 de rotiri gratuite si un multiplicator de 2, 3 sau 5 ori

Verde: daca gasiti salbaticul verde, obtineti mai putine rotiri care se inchid pe 15 si multiplicatorul este de la 3 pana la 9

Purpuriu: prin obtinerea purpurii, obtineti 10 rotiri gratuite cu multiplicator de pana la 10 ori

Prin obtinerea aurului obtineti 8 rotiri gratuite, cu un multiplicator de 8, 10 sau de 15 ori.

Prin obtinerea de albastru, atunci primiti doar 5 rotiri, dar multiplicatorul maxim este de 30 de ori.

Gama de pariuri se gaseste de la 0,01 pana la 0,50. Acest lucru este scazut pentru rolele mari, dar este inca usor de gestionat.

No comments

Leave a Reply