Alege Pacanele

Haunted House Playtech

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Haunted House Playtech

Joaca gratis pacanele Haunted House Playtech onlineDe ce iti amintesc cosciugele, pumnalele, crucifixele, sforile cu usturoi si lumanarile ciudate? Nu iti amintesc de casele bantuite? Acest joc de pacanele gratuit are trei role. Acest joc de cazino nu este pentru cei slabi de inger. Daca ai curaj, poti castiga premii uimitoare. Acest joc de aparat de pacanele este o incantare. Jocul poate fi jucat cu bani virtuali sau cu bani reali, la cazinourile online

Joaca gratis pacanele Haunted House Playtech online

Cele cinci linii castigatoare si cele trei role sunt o incantare vizuala. Grafica uimitoare si efectele sonore ofera un sentiment realistic. Fundalul prezinta un castel intunecat. Pariul minim este de 0,01. Pariul maxim este de 25. Jucatorii pot alese sa joace cu o singur alinie castigatoare, chiar daca jocul are cinci. Rata de castig a jucatorului este cotata la 96,71%. In stanga rolelor, exista un tabel care inregistreaza pariurile. Cel din partea dreapta inregistreaza castigurile. Rezultatele pot fi vizualizate usor. Linia pariurilor arata suma pariata pe o singura linie. Suma totala apare in pariul total. Castigurile din acest joc de cazino sunt multiplicate prin marimea pariului si nu prin linia pariata.

Haunted House” este un joc de cazino de tip slot online foarte apreciat. Simbolurile din joc amintesc de casele bantuite. Lumanarea care arde, potirul de aur, usturoiul, pumnalul, crucifixul si cosciugul sunt simboluri de amintesc de casele bantuite. Exista 12 simboluri valoroase in acest joc de slot. Simbolurile sunt desenate. Efectele speciale creaza atmosfera jocului. Jocul nu prezinta multe caracteristici speciale.

Nu se acorda rotiri gratuite sau castiguri progresive. Jocul nu are simboluri wild, scatter, jocuri bonus, multiplicatoare sau castiguri aleatorii. Simbolurile, in schimb sunt valoroase. Catelul de usturoi este foarte folositor, dar ofera castiguri mici. Premiul cel mare este oferit jucatorului care efiseaza trei catei de usturoi pe rolele aparatului de slot. Castigul depinde de linia castigatoare pe care se afiseaza. Trei castei de usturoi afisati pe prin alinie, aduc 1000 de monede, pe cea de a doua linie, aduc 1200 de monede, iar pe cea de a treia linie aduc 1400 de monede. Simbolul crucifixului aduce 300 de monede. Jocul nu ofera castiguri uimitoare. Per total, este un joc dragut, ce merita incercat.

No comments

Leave a Reply