Alege Pacanele

Halloween Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Halloween Fortune

Daca esti fan al sloturilor paranormale, „Halloween Fortune” va aduce actiune si distractie in experienta cu jocurile de slot. Acest joc de pacanele gratuit este cel mai nou si infricosator joc oferit de Playtech. Acest joc are 20 de linii castigatoare si 5 role. Acest joc de video slot de nivel mediu ofera castiguri decente dar frecvente. Jackpot-ul oferit este de 10.000 de credite. Suma poate nu este uriasa, dar compenseaza prin calitatea jocului. Daca vrei sa experimentezi un joc de pacanele 3D, acesta este jocul pentru tine. Caracteristici speciale ca simbolurile wild, modul Gamble, simbolul scatter, multiplicatoare si rotiri gratuite vor amplifica experienta jocului.

Halloween Fortune gratis joc ca la aparate online

Acest joc de slot infricosator este axat pe trei vrajitoare. Animale asociate sunt din domeniul ocultului, cum ar fi corbul si pisica neagra. Te vei intalni si cu amulete magice si cu unelte magice. Ilustratiile detaliate si impresionante fac jocul captivant. Simbolurile sunt aduse la viata intr-o magie a sunetului si prin frumusetea fundalului.

Nu trebuie sa fi foarte curajos pentru a incerca jocul de cazino de tip slot online „Halloween Fortune”. Acest joc ofera numeroase oportunitati de castig. Jucatorii pot alege liniile castigatoare intre 1 si 20. Optiunile de pariere sunt limitate. Premiile pot veni sub forma multiplicatoarelor sau au castigurilor scatter. Simbolul cu cea mai mare valoare este dovleacul, el ajutand jucatorii sa creeze combinatii castigatoare. Dovleacul este simbolul wild si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia cazanului si al simbolului scatter.

Cea mai buna parte a acestui joc de pacanele este ca jucatorii pot debloca o runda bonus atunci cand afiseaza simbolurile bonus pe prima si a doua rola. Runda bonus aduce jucatorul intr-o parte a jocului in care isi poate alege personajul preferat. Vrajitoarea va incanta deasupra cazanului si va acorda un numar de rotiri gratuite. Maximul oferit poate fi 20. Marimea multiplicatorului va fi stabilita prin alegerea unei din cele sase potiuni prezentate jucatorului. Acest joc de pacanele este distractiv si atractiv pentru toti cei ce apreciaza jocurile de slot infricosatoare.

No comments

Leave a Reply