Alege Pacanele

Golden Amulet

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Amulet

Joaca gratis pacanele Golden Amulet onlineSlotul video Golden Amulets este un joc de cazino de inalta calitate. Jocul se bazeaza pe artefacte Maya si sunt misterioase, masti, cani si cesti de lut. Aceste simboluri apar pe 5 role. O civilizatie maya antica a fascinat istoricul pentru o perioada lunga de timp si a devenit un subiect popular pentru sloturile online si ofera dezvoltatorilor suficienta sfera de aplicare in care pot fi adaugate simboluri exotice.

Joaca gratis pacanele Golden Amulet online

 

Slotul video are 5 linii de plata si 5 role. Minimul pentru acest joc este de 0,05 si aceasta este cea mai buna alegere pentru jucatorul care nu doreste prea multe riscuri. Este un joc de cazino echitabil cu revenire decenta, iar procentul jucatorului se gaseste la gama din cadrul gamei de jocuri Casino Technology. Jocul nu are o tabela de plata pentru a sti cat de mult valoreaza fiecare simbol, este sa joci jocul. Liniile castigatoare care sunt platitoare reduse cuprind cupa de aur, ceasca cu efect de bronz si borcanul de aur. Castigurile sunt niste cani in ofrma de leu, sculptura iepurelui si un cap. Elementele cele mai apreciate sunt simbolul asemanator cu avionul, bijuteria de aur si articolele legate de legendele Maya.

Cum se joaca

Coltul slotului video are un simbol I, care va duce la informatii despre modul in care functioneaza totul, dar prezinta numai un simbol unic. Prin joc, jucatorul poate ajunge la Amuletul de Aur si face teren la pozitiile 3, 4 si 5 si nu trebuie sa intre peste linia de plata. Spinierele pot primi castigul de top care este de 12,5 ori.

No comments

Leave a Reply