Alege Pacanele

Nordic Song

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Nordic Song

Jocul de cazino online Nordic Song gratuitSlotul video Nordic Song este jocul de cazino care va face gata sa va bucurati de o excursie la Cercul Polar. Acesta este locul unde va poate cuceri cantecul nordic. Cazinoul este destinat sa exploreze cultura Sami. Este vorba de oamenii fascinati care locuiesc in Suedia, Norvegia si Finlanda. Jucatorul trebuie sa se astepte sa vada costume colorate si zapada atunci cand se joaca.

Jocul de cazino online Nordic Song gratuit

 

Nordic Song va avea loc la Cercul Arctic descoperit in nordul Scandinaviei. Veti astepta sa vedeti desertul inghetat care incepe la inceputul jocului. In fundal, exista un detaliu lipsit si intunecat, cu gramezile zapezii albe cu fulgi de zapada plini de zapada alba care da atmosfera prietenoasa si de Craciun. Ceea ce poate fi deprimant si intunecat poate fi transformat intr-un mediu linistit, simplu si frumos.

Muzica de fundal este de craciun si de bucurie si astfel de elemente vor combina melodia nordica cu atmosfera mai usoara si mai placuta pe care ar trebui sa o asteptati de la inceput.

Jocul de cazino este un joc simplu care are 25 de linii de plata si cinci role. Dupa ce a decis valoarea monedei, jucatorul poate incepe sa se joace. Jucatorul poate incepe sa joace pe 20 de monede pe cele 25 de linii de castig. Pariul maxim trebuie sa fie de peste 500 de monede pentru fiecare rotire. Dupa ce a pus totul laolalta, jucatorul poate sa loveasca pe butonul albastru de pornire pentru ca slotul video sa inceapa.

Simboluri de joc

Jocul de cazino are simboluri clasice, cum ar fi As, Rege, Regina, Jack si numarul 10. Altii sunt Bufnita Arctica si Husky. Altii sunt barbati si femei care poarta haine rosii sami si un zambet stralucitor pe fete.

No comments

Leave a Reply