Alege Pacanele

Bavarian Forest

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bavarian Forest

Joaca gratis pacanele Bavarian Forest onlineSlotul video Bavarian Forest este jocul de cazino online care este stabilit in aspectul rural din Bavaria si este dezvoltat de Casino Technology. Bavaria se afla in sudul Germaniei si este locul unde a fost construit Castelul Neuschwanstein si acesta este locul de unde a pornit Oktoberfest.

Joaca gratis pacanele Bavarian Forest online

 

Padurea bavareza nu se bazeaza prea mult pe prezentarea sa, insa designul sau se bazeaza mai mult pe linistea peisajului bavarez si nu pe traditiile oamenilor care locuiesc acolo.

Simbolurile jocului de cazino includ veverita, urs, pasare, arici si vulpe. Folosirea ariciului este ceva semnificativ, intrucat vine intotdeauna in basmele germane. Exista, de asemenea, scrisorile si imaginea barbatului care poarta imbracamintea bavareza. Fundalul jocului contine nuanta verde care complimenteaza imaginile prezente pe role si da un sentiment natural si calm. Simbolurile speciale ale jocului includ multiplicatorul scorului, simbolurile salbatice si scatterul. Salbaticul este un simbol al ursului. Jackpot-ul maxim este de 150 de dolari.

Caracteristicile jocului

Jocul este neted si se joaca cu usurinta fara intarziere gasita cu alte sloturi. Jocul este jucat pe 25 de linii de plata si 5 role. Linii de plata sunt reglabile, ceea ce inseamna ca un jucator poate stabili numarul de linii de castig pentru a juca cu. Valoarea monedei incepe de la 0,01 pana la 0,2. Grafica si setarile de sunet pot fi ajustate in partea de jos a ecranului si aici se afla un spinner automat.

No comments

Leave a Reply