Alege Pacanele

Duck of Luck

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Duck of Luck

Duck of Luck gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Duck of Luck este numele acordat acestui joc de cazino online si exista o poveste si un mit in jurul acestuia. Cineva poate crede ca este un joc bazat pe ghicitori sau un joc de vanatoare. Adevarul despre acest joc de la Casino Technology este ca tema jocului este asiatica in care ratele de aur sunt Duck of Luck. Tinand cont de tema, jocul are un aer asiatic care nu se gaseste in alte jocuri.

Duck of Luck gratis joc ca la aparate online

 

Jocul este plin de aur si mit. Slotul se bazeaza pe bobine de incendiu cu 25 de linii de plata care sunt standard in zilele noastre. Butoanele se gasesc in partea dreapta a jocului. La margini, rolele sunt realizate cu doua coloane de lumina si cresc pentru a arata ce linii de plata sunt active. Muzica acestui joc de cazino este, de asemenea, o coloana sonora competenta.

Muzica este incantatoare si linistitoare, care ii ajuta pe jucatori sa se joace timp de mai multe ore prin imersarea experientei. Aspectul vizual este minunat si aparut in timp ce culorile stralucesc si stralucesc, ceea ce nu va afecta ochii. Jocul poate fi redat pe ecran complet.

Caracteristici speciale ale jocului

Rata de aur este un simbol salbatic. Acesta va fi capabil sa inlocuiasca alte simboluri in joc si creste sansa ca jucatorul sa castige mai mult. Dupa ce a castigat, jucatorul are sansa de a alege sa joace castigatoarea cu o sansa de dublare. Cu toate acestea, daca jucatorul alege culoarea gresita a cartilor, atunci pierde totul.

No comments

Leave a Reply