Alege Pacanele

Book of Tattoo

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Book of Tattoo

Book of Tattoo gratis joc ca la aparate onlineEste timpul sa fii inscris si sa obtii o sansa de a castiga 75.000 de monede cu slotul video Book of Tattoo disponibil la Fugaso. Jocul de cazino ofera o sansa de a castiga pana la 10 linii de plata cu 5 role si nu este un joc pentru cei slabi. Va trebui sa aveti suficienta rabdare cu curaj, inainte de a putea castiga castigurile mari. Pentru jucatorii care nu doresc sa se riste, ei pot juca numai pe 5 role. Jocul de cazino poate fi jucat pe diferite dispozitive, inclusiv telefoanele Android, Windows, tabletele si iOS.

Book of Tattoo gratis joc ca la aparate online

 

Jocul ofera ideilor jucatorilor despre optiunile de tatuaje pe care le poate avea. Simbolurile slotului video includ imaginile iconice pe care oamenii le pot marca pe corpuri, formeaza simbolurile soarelui, unicornul, fluturii, dragonii, leii, scorpionii, craniile si leul.

Estetica jocului de cazino tine pasul cu stilul traditional de design al tatuajului si o pictograma cu valoare mai mica, care prezinta o silueta neagra simpla, iar simbolurile valoroase pot avea detalii complicate cu stropirea unor culori.

Jucatorii au multe optiuni de cate bani sa joace intre 0,40 credite si 50,00 de monede pe 5 sau 6 role. Redarea pe cele sase role ofera o sansa mai mare de a castiga mai mult. Prin obtinerea a sase cranii, jucatorul va primi jackpotul de 7500 de ori pariul, in timp ce obtinerea 5 cranii este de aproximativ 2.500 de ori. Jocul are procentul de plata de 95,40%

No comments

Leave a Reply