Alege Pacanele

Mega Power Heroes

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mega Power Heroes

Joaca gratis pacanele Mega Power Heroes onlinePoti sa te joci pentru justitie si sansa de a castiga pana la de 1000x jackpotul cu eroii Mega Power. Acesta este slotul video dezvoltat de Fugaso si are caracterele de combatere a crimei care au super putere. Jocul de noroc are trucuri interesante, care au o serie de elemente bonus care includ salturile stivuite cu caracteristica re-spin a tamburului cu fiecare rotire castigatoare.

Joaca gratis pacanele Mega Power Heroes online

 

Jocul de noroc este un aparat de joc si este o optiune buna pentru pariorii care doresc sa obtina ceva care este oarecum diferit de alte sloturi video. Chiar daca jucatorii de jocuri de noroc nu se asteapta sa obtina prea multi bani, pot castiga suficient cu miza lor.

Jocul se bazeaza pe cinci personaje super-eroice neinfricate pe 5 role cu 40 de linii de castig. Acestea servesc locului in care pot avea loc rotirile castigatoare. Jocul se bazeaza pe grafica 3D cu designul desenelor animate care aduce inapoi filmele populare animate precum Megamind si The Incredibles. Acesta este motivul pentru care jocul vizeaza mai mult public tanar care ii place sa vizioneze astfel de ambalaje clasice de carton si de actiune.

Jocul de noroc are o optiune de joc gratuita. Are un nivel de varianta scazut si mediu, cu 40 de linii de castig care ajung pana la unele victorii. Exista un stimulent pentru a avea anumite rotiri pentru a obtine pariurile cu bani reali. Pariurile din oferta variaza de la 0,40 credite, iar pariul maxim este de 200,00 de monede. Indiferent daca sunteti un erou scazut sau inalt, veti gasi destul de mult in scopul de a se bucura de rotirile care se potrivesc cu bugetul dumneavoastra.

No comments

Leave a Reply