Alege Pacanele

Autumn Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Autumn Gold

Autumn Gold gratis joc ca la aparate onlineAutumn Gold slot gameeste un joc de pacanele gratuit cu 9 linii castigatiare si 3 role. Acest joc de aparat de pacanele are o grafica simpla si draguta. Jocul se desfasoara cursiv si ofera diverse combinatii castigatoare. Daca esti indeajuns de norocos, vei avea parte si de cateva surprize.

Autumn Gold gratis joc ca la aparate online

Autumn Gold slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit de nivel scazut. Este timpul sa uiti de ambitie si culoare si sa te relaxezi jucandu-te. Rolele au butoane de comanda ce ocupa o mica parte din ecran. Rezultatul este o frumoasa imagine de toamne in fundal ce iti captiveaza atentia. Vei vedea copaci si frunze ingalbenite si vei simti adierea vantului pe dealurile din departare, pana la orizont.

Acest joc de aparat de pacanele este fermecator so original. Vei castiga in joc atunci cand afisezi combinatii de simboluri identice pe liniile castigatiare active. Castigurile vin cu recompense. Poti folosi butonul de comanda daca vrei sa cresti pariul si daca vrei sa activezi mai multe linii castigatiare pentru o rotire. Atunci cand castigi, poti activa optiunea dublu sau nimic.

Simbolurile jocului

Simbolurile rare din acest joc de slot sunt bufia, veverita si cizmele. Atunci cand afisezi 3 bufnite, vei incasa 300 de credite. Cele mai intalnite simboluri sunt borcanele de gem, dovlecii si ciupercile. Atunci cand afisezi cate 3, vei incasa 10 credite.

No comments

Leave a Reply