Alege Pacanele

88 Pearls

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

88 Pearls

88 Pearls gratis joc ca la aparate onlineAcest joc de cazino tematic din Asia cu 5 tambururi are 256 linii de castig (10, 20, 30, 40 si 50), oferind jucatorilor un numar total de 12 simboluri. Se bazeaza pe credinta chineza de numarul 8 fiind unul dintre cele mai norocoase numere din cultura lor. Ca atare, intregul joc de noroc se bazeaza pe simbolismul numeric chinezesc, dar include si alte simboluri norocoase. Acestea includ pisicile, dragonii, maimutele si totul intre ele. Acest joc se invarte cu simboluri extra salbatice care plimba jucatori si este, de asemenea, plin de surprize, facand jocul mai interesant.

88 Pearls gratis joc ca la aparate online

 

Este foarte important sa retineti ca acest joc ofera jucatorilor un pariu de mama si jocul auto, sporind confortul jucatorilor. In acest joc, una dintre trasaturile remarcabile este rotirea gratuita. Acestea sunt declansate ori de cate ori trei scatters sunt pe bobina, facand posibil ca jucatorii sa primeasca 8 jocuri. Scatters sunt, de asemenea, adaptate pentru a plati un maxim de 4x, si cea mai buna parte este ca jocurile gratuite pot fi, de asemenea, declansate. Exista, de asemenea, joc de noroc pe care jucatorii pot opta pentru a-l adauga pe rotire, ghicind culoarea unei carti cu capul in jos. Jocul 88 este un joc simplu si simplu, pe care chiar si jucatorii noi il gasesc placuti si castiga pana la 1000x pe pariul lor.

Simboluri

Jocul de cazino cu 88 de perle vine cu un simbol al cartilor de 9 cu ace-card, in timp ce simbolurile de nivel mai inalt aduc broasca testoasa albastra si sobolan verde. Veti intalni si leu rosu de maimuta de aur si pisica violeta, sa nu mai vorbim de simboluri bonus si salbatice.

No comments

Leave a Reply