Alege Pacanele

Alchemists Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Alchemists Gold

Jocuri Pacanele Alchemists Gold Online GratisSlotul online Alchemist Gold de la Synot este un joc de cazino cu 5 tambururi, cu un total de 10 linii de plata, si include 10 simboluri. Acest joc cu o volatilitate de 10 ofera jucatorilor o castigare maxima de 500x pariul lor. Este unul din acele jocuri de cazino care vin cu simboluri mistice usor de inteles, dar, in acelasi timp, jucatorii pot folosi dispozitivele complexe mistice.

Simbolurile castigatoare sunt de obicei evaluate ca simboluri adiacente oriunde pe linia de joc a jocului.

Jocuri Pacanele Alchemists Gold Online Gratis

 

Jocul de cazino Alchemist Gold are un simbol mistic, care are capacitatea de a crea noi combinatii castigatoare. In acest caz, jucatorii pot alege sa joace fiecare premiu pentru a transforma magic toate in victorii mari. Cea mai mica suma in timp ce se joaca pentru bani este de 2,00, dar poate merge la limita superioara de 100,00; din care este plus atat pentru jucatorul condus cat si pentru incepator.

Este important sa retineti ca Alchemist Gold are un simbol mister care declanseaza bonusul atunci cand apare in orice loc. Cu toate acestea, jucatorii ar trebui sa ia nota de faptul ca acest bonus este un hit si-dor, dar poate plati frumos. In acest slot online, orice castiguri pot fi jucate pentru a obtine castiguri mai mari. Jucatorii trebuie sa prezica cardul corect (rosu sau negru), iar in timp ce aripa corecta va ofera o victorie gresita, un jucator va pierde castigul.

Simboluri

Exista destul de multe simboluri de card folosite in acest joc de cazino special. Acestea includ; Simbolurile J si Q care pot face o combinatie castigatoare la 3, 4, 5, care acorda un pariu de 1x, 20x sau 2x. Simbolurile A si K utilizate sunt de obicei evaluate la 2x, 5x pariul sau 15x suma pe care utilizatorul o foloseste in timpul pariurilor. Pamantul este reprezentat de un copac, simbolul apei este reprezentat de un val urias, iar simbolul vulcanic este cel mai inalt nivel de 5x, 20x din pariul total sau chiar de 50x.

No comments

Leave a Reply