Alege Pacanele

The Great Egypt

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Great Egypt

Jocuri Pacanele The Great Egypt Online GratisDaca te intreseaza anumite jocuri pacanele dar in acelasi timp vrei sa simti si emotiile descoperirii comorilor pierdute si a secretelor ascunse sub piramidele antice atunci un slot video ca The Great Egypt este pentru tine raspunsul. Acesta este un joc slot simplu cu 5 role caruia nu-i lipsesc simbolurile wild care vor dubla valoarea castigurilor. In plus, avem rundele de rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x. Si acest slot video vine ca toate produsele EGT cu functia de pariu bazata pe ghicirea culorii cartilor pentru jackpotul progresiv cu patru niveluri. Daca ai intrat in piramida acolo te asteapta un simbol wild care te va ajuta. Si acesta nu este nimeni altul decat faraonul. Acum incepe o serie intreaga de surprize la acest slot video. Poti castiga cu 2 pana la 5 simboluri ale faraonului care poate inlocui puterea altor simboluri si in final pentru a dubla puterea cand este inlocuit.

Jocuri Pacanele The Great Egypt Online Gratis

 

Simbolul scatter care te ghideaza iti va dezvalui piramida si iti va ofri puterea sa. Cu 3 pana la 5 simboluri piramida se declanseaza rundele de rotiri gratuite. Numarul total de rotiri poate ajunge pana la 15 si castigurile lor vor fi triplate cu un multiplicator 3x. Trebuie sa te bcuri de distractia si avantul oferite de simbolurile speciale faraon si piramida. Pe langa acestea mai exista o multime de alte simboluri care va recompenseaza generos: egipranul si egipteanca aduc si ei gastiguri frumoase. Acestea vor veni cu 2 pana la 5 simboluri identice. In continuare, simboluri ca papirusul sau pisica neagra egipteana vin si ele cu premii medii. Simbolurile, cartilor de poker aduc cele mai mici castiguri la jocuri de pacanele.

Grafica oferita de acest slot video este pur si simplu uimitoare. Pe liniile castigatoare si in fundal avem hieroglifele misterioase, cu o camera ascuns ain spatele rolelor pentru a iti da senzatia ca esti intr-o piramida autentica. Si un lucru este aroape sigur cand pornesti jocul de pacanele The Great Egypt si anume ca ai sansa oricand sa gastigi aurul faraonilor.

No comments

Leave a Reply