Alege Pacanele

Super Hot Zeus Play

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Super Hot Zeus Play

Jocuri Pacanele Super Hot Zeus Play Online GratisSuper Hot este un joc gratuit de sloturi video de la Zeus Play, care va va oferi sansa de a paria pe role pe masura ce se rotesc. Vei primi Las Vegas in dormitorul tau acum in forma de pacaneleDaca va simtiti norocos, deschideti MacBook-ul si incepeti sa rotiti rolele. In momentul in care loviti jackpotul, veti avea niste victorii minunate. Exista 4 role si 25 de linii de plata pe acest slot video. Dar simbolurile sunt destul de fundamentale. Aveti aceleasi fructe in slot.

Jocuri Pacanele Super Hot Zeus Play Online Gratis

 

Dar, spre deosebire de ultimul jocuri de pacanele, acesta are o cheltuiala mai stralucitoare. Nu exista fundaluri intunecate. Muzica este, de asemenea, destul de buna – mentine ritmul in sus, mai ales cand ati facut-o de cateva ori si pierdeti entuziasmul. Acest lucru nu inseamna ca acest joc nu plateste bani. Da, s-ar putea sa fie un timp inainte de a lovi mare, dar platile sunt voluminoase. Exista 1 pana la 20 de monede pe acest slot si trei simboluri care se aliniaza de la stanga la dreapta pentru a va face sa castigati mari. Da, regulile sunt destul de fundamentale. Nu incercati nici macar slotul video gratuit – pur si simplu incarcati-l cu credite pentru ca nu trebuie sa invatati nimic.

Nu sunt prea multe caracteristici – pe care jucatorii veterani le vor iubi. Daca intr-un fel puteti obtine simboluri care se potrivesc cu intreaga zona cu 12 imagini identice, atunci veti inmulti castigurile voastre de doua ori. Din fericire exista un joc de pariere daca doriti sa va imbunatatiti castigurile imediat. Dar feriti-va – este o runda de dublu sau nimic care va poate face sa castigati 2x sau sa va va lua mizele.

No comments

Leave a Reply