Alege Pacanele

Shaolin Fortunes

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Shaolin Fortunes

Jocuri Pacanele Shaolin Fortunes Online GratisMulti jucatori de jocuri de tip slot adora ca sa joace jocuri cu teme de mister. Daca se bazeaza, de asemenea, pe o cultura veche, cum ar fi China, popularitatea creste si mai mult. Acest slot video gratuit are ambele calitati si, in plus, Shaolin kung-Fu. Deci, nu este un mister ca aceasta masina de tip slot slot gratuita a devenit una dintre cele mai populare jocuri de tip slot gratuite printre entuziastii de jocuri slot. De fapt, nu exista niciun alt slot video pe piata care sa reprezinte o lume a culturii Chinei antice si a templului Shaolin ca acesta.

Jocuri Pacanele Shaolin Fortunes Online Gratis

 

Practic, acesta este un joc cu 5 role, cu 3 randuri si 243 de cai castigatoare. Deci, este evident ca exista si o multime de oportunitati castigatoare pentru jucatorii acestui slot gratuit atat de cool. Grafica si animatiile sunt super-misto. Ele sunt bine concepute si bine organizate pentru a reprezenta vietile antice ale maestrilor Shaolin. Acestea si celelalte proprietati media ale acestui joc de tip slot sunt cu siguranta capabile sa ne aduca in lumea maestrilor Shaolin, ca si cum suntem cu adevarat acolo.

Setul de simboluluri este, de asemenea, destul de uimitor. Printre acestea, simbolul wild si simbolul scatterului sunt cele mai importante. Wild este simbolul clopotelor si poate inlocui orice simbol, cu exceptia scatterului, pentru a face combinatii castigatoare. Simbolul lui Shaolin este scatter. In afara de cele doua, caracteristica bonus majora este jocul de mini-joc. Este un joc de tip slot putin riscant, dar extrem de distractiv, care va permite sa va multiplicati castigurile.

No comments

Leave a Reply