Alege Pacanele

Golden Sevens

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Sevens

Jocuri Pacanele Golden Sevens Online Gratis„Golden Sevens” este un jocuri de pacanele gratuit cu fructe oferit de Novomatic. Jocul nu prezinta noutati, dar este echipat cu caracteristici grozave – ca jackpot-ul progresiv. Foarte putine jocuri de la Novomatic are o astfel de caracteristica. Jocul are un aspect clasic, fara decoruri sofisticate. Numarul 7 apare pe rolele apartului de slot si il animeaza. Jocuri similare ce pot fi incercate sunt: Book of Maya si Columbus Deluxe.

Jocuri Pacanele Golden Sevens Online Gratis

 
In acets joc exista 5 role si 10 linii castigatoare. De asemenea, exista butonul auto pley ce poate fi activat atunci cand vrei sa iei o pauza, iar rolele sa se invarteasca fara incetare. Poti utiliza si caracteristica jackpot-ului progresiv poate creste castigurile. Nu este totusi recomandat sa pariezi dupa fiecare castig, pentru a evita pierderile.
Novomatic a echipat acest joc cu recompense interesante, Din afara, acest joc poate parea putin atractiv din cauza graficii de baza, dar castigurile mari il fac extrem de atractiv. Poti castiga pana la 10.000 de monede si sansa de a iti multiplica x1000 pariul plasat. Asta inseamna ca jackpot-ul poate fi castigat cu x1000 pariul, iar din moment ce este un jackpot progresiv, suma incasata poate fi uriasa. Jocuri similare ce pot fi jucate sunt: 100 cats si Deuces Wild. Per total, jocul de aparat de pacanele „Goldem Sevens” aduce castiguri mari si iti ofera sansa sa castigi suplimentar. Are o interfata multilinguala ceea ce este un avantaj. Novomatic a echipat acest joc cu caracteristici grozave.

 

No comments

Leave a Reply