Alege Pacanele

Fruit Shop

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Shop

Jocuri Pacanele Fruit Shop Online GratisMasina de pacanele Fruit Shop este departe de a fi ideala si mai sanatoasa in multe feluri, in comparatie cu alte sloturi similare bazate pe tema bomboana. Pregateste-te pentru o aventura fructuoasa si mistoasa in acest joc de cazino cu 5 tambururi, cincisprezece linii, care ofera o caracteristica bonus de salbaticie plus o caracteristica de rotire gratuita. Acest joc de cazino este tot despre fructe, la fel ca sloturile pentru fructe Case si Skull Duggert, cu o prezentare excelenta. Fundalul jocului este fructat, cu simboluri precum prune, cirese, portocale de lamai si alte mini-pictograme de carte de inalta valoare. Nu este nici o problema sa joci jocul de pacanele, doar ca nu exista muzica care sa se potriveasca in jocul prezentat frumos. Are doua caracteristici de bonusuri: o pictograma scatter care este atasata cu rotiri gratuite si simbol salbatic.

Jocuri Pacanele Fruit Shop Online Gratis

 

Redarea magazinului de fructe este foarte relaxanta, la fel ca sortarea pentru a cumpara fructe la un magazin. Puteti edita nivelul monedelor si numarul de linii de plata per pariu pornind de la 0.01$ la 150$. Atunci cand rolele se rotesc, asteptati sa beneficiati de una dintre cele doua caracteristici bonus. NetEntertainment au imbunatatit sloturile cu fructe clasice si au transformat-o in joc de cazino online. Masinile anterioare au fost adesea cunoscute ca sloturi pentru fructe datorita simbolurilor sale care sunt adesea reprezentate prin imagini de fructe. Acest joc de pacanele este pe baza si se potriveste cu tema cu interfata simpla si o multime de valoare.

Jocul acesta de pacanele seamana cu sloturile mecanice de fructe ale precedentului. Are 5 role si 15 linii de plata redate pe trei randuri. Principalele simboluri ale jocului sunt Ten Ace si alte reprezentari ale fructelor. Fructele pe care le veti intalni sunt: ​​portocala, lamaia, prune si ciresele. Lista fructelor este in ordinea valorilor lor. Ciresele sunt simboluri care in mod evident platesc foarte mare, iar combo-ul castigator poate fi ciocanit, dar lovind cel putin trei simboluri sau doua simboluri de cirese. Grafica si sunetul nu sunt prea atragatoare, dar bine pentru un joc de cazino asemanator fructelor. Fiecare functie pe care o solicitati este chiar la indemana si doar cateva clicuri distanta. Puteti utiliza optiunea de redare automata pentru o redare mai usoara a jocului.

No comments

Leave a Reply