Alege Pacanele

Bell Wizard

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Bell Wizard

Jocuri Pacanele Bell Wizard Online GratisPadurile fermecate sunt locuri misterioase. Chiar si literatura le prezinta ca fiind locuri in care orice se poate intampla. Aceasta pare sa fie ideea perfecta pentru un joc de aparat de tip slot. Trebuie sa intri in joc pentru a avea parte de actiune. Jocul te va purta intr-o cursa nebuna. Tema jocului este bazata pe magie si poveste. Jocul este unul de aparat de tip slot gratuit are 5 role si 9 linii castigatoare si este foarte placut privirii.

Jocuri Pacanele Bell Wizard Online Gratis

Jocul are multe lumini ce sclipesc in fundal, contribuind la atmosfera magica. Muzica de fundal este linistitoare si poate fi ascultata ore in sir, fara sa te plictiseasca. Animatiile sunt detaliate, iar simbolurile sunt bine realizate. Jocuri ca la aparate de tip slot online „Bell Wizard” este un joc ce ofera simboluri ca: cirese, orune, pere, portocale, pepeni, bufoni, vrajitori si clopotei. Toate acestea au fost foarte bine realizate. Nu mai este nevoie sa spunem ca tema padurii fermecate iti rezerva cateva surprize. Simbolul wild al jocului este bufonul. El contribuie la castiguri facandu-si des aparitia pe aparatul de slot.
Simbolul scatter al jocului este clopotetul. Vei dori sa apara cat mai des deoarece cu cat mai multe simboluri scatter, cu atat mai multe rotiri gratuite primesti. Afisarea a 3 simboluri scatter atrage 10 rotiri gratuite, 4 simboluri ofera 15 rotiri gratuite, iar 5simboluri ofera 20 de rotiri gratuite. Runda Double Bonanza incepe atunci cand vrajitorul isi face prezenta pe rola din mijloc a aparatului de slot, in timpul rotirilor gratuite. In acel moment, toate castigurile din rotiri gratuite se vor dubla.

No comments

Leave a Reply