Alege Pacanele

Royal Jewels

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Royal Jewels

Joaca gratis pacanele Royal Jewels onlineAcest joc vine cu 5 role si 10 linii de plata. Royal Jewels este unul dintre cele mai bune jocuri de tip slot video de la producatorul de jocuri Zeus Play. Slotul intr-adevar, are o grafica foarte slaba, dar jocul de pacanele este ceea ce tine lucrurile interesante. Acesta are un fundal negru si simboluri care prezinta o coroana, unele bijuterii si un pachet de bani. Toate simbolurile au o anumita suma sau o valoare atasata la ele, pe care o puteti verifica in tabelul de plata. Acesta este un joc de pacanele foarte bun pentru sloturi gratuite pentru incepatori, deoarece este mai putin complicat si nu are multe niveluri. De asemenea, jucatorii veterani care se bucura de o masina de slot in stilul de scoala veche de tip casino pot incerca acest lucru.

Joaca gratis pacanele Royal Jewels online

 

Este foarte usor sa castigi aici, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa obtineti trei din aceleasi simboluri aliniate de-a lungul rolelor. Simbolurile pot fi aranjate de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga – nu exista ordine. Acesta este motivul pentru care am spus ca acesta este un joc foarte simplu de sloturi video pe care il poti urma cu usurinta.

Dar daca aveti inca unele indoieli, puteti verifica intotdeauna slotul gratuit inainte de a va pune banii jos. Trezoreria regala este ceea ce trebuie sa vanati totusi. Tezaurul regal vine cu cele mai multe recompense si, prin urmare, tine ochii pe el in orice moment. Daca simbolul scatter apare aici pe 3, 4 sau 5 role, acestea declanseaza o recompensa de 10 rotiri gratuite. In timpul rundelor gratuite de rotiri se intampla multe in slotul video. El devine foarte interesant pe masura ce jocul de pacanele progreseaza. Singura plangere pe care o avem este ca nu este compatibila cu telefoanele mobile.

No comments

Leave a Reply