Alege Pacanele

Ice Bar 27

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Ice Bar 27

Joaca gratis pacanele Ice Bar 27 onlineIce Bar 27 este un slot video cu 3 tambururi care vine cu 27 de linii castigatoare – un jucator trebuie sa roteasca un tambur si sa obtina simboluri castigatoare. Este usor si direct, si de aceea jocul este recomandat atat jucatorilor incepatori, cat si jucatorilor de sloturi. Jocul de pacanele incorporeaza o serie de caracteristici si simboluri care nu numai ca fac jocul mai usor, ci ajuta la declansarea de bonusuri pentru acele pariuri.

Joaca gratis pacanele Ice Bar 27 online

 

Acest joc de pacanele are un simbol de gheata (salbatic) care inlocuieste orice alt simbol in joc. Exista si un numar destul de mare de simboluri. In acest caz, dupa ce castigurile din fiecare runda au fost platite, toate liniile castigatoare explodeaza si sunt inlocuite instantaneu de simbolurile de pe caracteristica drop-off. Dupa aceea, factorul de scadere este inmultit cu doi si daca exista o alta victorie de catre gheata de gheata, atunci intreaga secventa castigatoare se repeta pana la 32x. Jucatorii se pot bucura, de asemenea, de avantajele jocului bonus mystery cand 3 bare de gheata sunt pe fiecare rola bonusul este activat (diamantele verzi, galbene si rosii), fiecare avand un nivel de bonus diferit. Diamantele verzi vor oferi 40x pariul plasat, diamantele galbene este de 75, iar pentru diamantele rosii este de 150. Exista un numar destul de mare de simboluri folosite in Icebar27, ceea ce face mai usor jucatorilor noi sa se bucure de joc.

Simboluri

Simbolurile comune folosite in slot video includ; Ice bar (Wild), stea, pepene galben, struguri, clopot, dolar, prune, portocale si cirese. Cea mai buna modalitate de a va bucura de joc este de a intelege simbolurile, valoarea si multiplicatorul pentru ca dvs. sa plasati un pariu strategic.

No comments

Leave a Reply