Alege Pacanele

Carnival Cash

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Carnival Cash

Carnival Cash gratis joc ca la aparate onlineAceasta este unul dintre cele mai bune sloturi video gratuite de pe piata in aceste zile. Aceasta minunata masina de pacanele are mai multe premii decat orice alt joc slot gratuit pe care l-am jucat recent. In afara de asta, aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai distractive masini de pacanele pe care le-am jucat vreodata. Jocul este plin de distractii si evenimente palpitante. De fapt, jocul acestui slot video este la fel de amuzant ca si vizitarea unui adevarat carnaval. Singurul lucru diferit este ca acest carnaval special iti ofera premii mari in timp ce te distrezi.

Carnival Cash gratis joc ca la aparate online

 

Dezvoltatorul acestei masini slot gratuite este echipa Habanero. Aceasta este una dintre cele mai populare companii de jocuri de noroc in curs de dezvoltare pentru jocuri slot video de inalta calitate. Și asta nu este diferit. Acest slot online este inspirat de carnavaluri si de spectacole ciudate. Exista multe elemente incluse in acest joc care au fost luate din astfel de evenimente.

Jocul este destul de simplu si simplu. Nu este nevoie de experienta anterioara in jocurile slot, la toate pentru a va bucura de acest joc de pacanele super cool. Pentru a incepe jocul, trebuie sa alegeti primul pariu initial. Se poate face prin modificarea marimii monedei. Numarul de linii de plata active poate fi, de asemenea, schimbat. Daca sunteti un jucator avansat, puteti utiliza si butonul MAXBET. Butonul AUTOPLAY este disponibil tot pentru astfel de jucatori. Exista de fapt 5 role si 25 de linii de plata disponibile in acest joc. Exista, de asemenea, o optiune wild, un scatter si o gama de jocuri de noroc adaugate la acest joc de pacanele ca si caracteristici bonus.

No comments

Leave a Reply