Alege Pacanele

Big Bad Wolf QuickSpin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Big Bad Wolf QuickSpin

Joaca gratis pacanele Big Bad Wolf QuickSpin onlineAcesta este un slot video uimitor, bazat pe povestea celor trei purcelusi și, așa cum era de așteptat, însuși lupul cel rău. Acest joc de pacanele online este unul dintre sloturile video de succes. Jocul de pacanele se laudă cu ușurință cu o grafică incredibilă și vine cu caracteristici bonus remarcabile. Unele dintre cele mai importante caracteristici includ un complot distractiv, role care se scufundă, numeroase rotiri gratuite și multe altele.

Joaca gratis pacanele Big Bad Wolf QuickSpin online

Jocul acesta este un slot video bazat pe faimoasa fabula, iar simbolurile sale includ porci infami, porci cu aspect periculos si simboluri obisnuite ale sloturilor video online. Actiunea jocului de pacanele se desfasoara pe un fundal tematic ce prezinta casuta de de paie și aici nu va mai fi nevoie să te temi de lupul cel mare si rau, deoarece va avea cateva trucuri în maneca care se vor dovedi ideale pentru tine. Jocul acesta de pacanele este echipat cu 25 de linii castigatoare fixe, 5 role și 3 randuri.

Vei observa rapid ca slotul video functioneaza in cascada si ofera rotiri gratuite, porcii cu caracteristici wild si caracteristica de suflare a casei. Rolele in cascada permit jucătorului sa castige de nenumarate ori, doar dintr-o singura rotire.

Simboluri slotului video

Slotul video este echipat cu simboluri ce fac parte din povestea celor trei purcelusi și a lupului mare si rau. Exista, de asemenea, si doua personaje wild, inclusiv porcii care se transormain simboluri wild, dar si caracteristica wild clasica. Lupul este simbolul scatter al jocului de pacanele si poate declansa 10 rotiri gratuite.

Rata de castig a jucatorului in acest slot video este de 97,34%. Castigul maxim pe care un jucator il poate obtine in joc este în valoare de 1268 inmultit cu miza totala.

Descopera un slot video uimitor si o senzationala lume vizuala in jocul de pacanele Big Bad Wolf QuickSpin si primesti multe rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply