Alege Pacanele

Avalon 2

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Avalon 2

Avalon 2 gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Avalon II merge pe urma predecesorului sau Avalon, mare joc de succes Avalon care are drept tematica povestea regelui Artur si a calatoriei sale catre insula Avalon pentru a isi recupera sabia. Avalon II introduce multe caracteristiic nou si stiluri d ejoc care au facut din aceste pacanele un mare succes. Cea mai bin aprte sun cele 243 de linii castigatoare care vor face orice jucator sa se bucure pentru atatea sanse de castig. In afara de asta, jocul contine toate caracteristicile clasice cum ar fi simbolul scatter, simbolul wild, rotiri gratuite etc.

Avalon 2 gratis joc ca la aparate online

 

Runda bonus Grail este o runda nou introdusa care se activeaza cand jucatorul prinde trei simboluri scatter pe rolele de pacanele. Runda bonus este progresiva si te poti califica la o etapa superioara de cate ori se actievaza runda bonus. Runda bonus Grail poate lua forme neastepatte cum ar fi multiplicatori uriasi, rotiri gratuite, castiguri marite. Castigurile acestui joc pot ajunge pana la 2.430.000 monede pentru un pariu de 5 monede.

Popularul joc de pacanele Avalon II este urmarea si mai cunoscutului slot Avalon si este un calsic cu 5 role si o multime de caracteristici speciale care l-au facut imedeiat un favorit in randul fanilor adevarati ai sloturilor. Jocul este unul potrivit cu orice tip de jcator pentru ca ai si mize mici si mixe mari. Poti incpe de la 0.30 si urca pana la 7.50 pentru o singura rotire. Castigurile pot ajunge pana la mii d emonede foarte usor in timpul rundelor bonus. Si pe langa cele 243 de linii castigatoare Avalon II are rundele bonus cu ar fi cea de multiplicare aduse de Merlin sau o cacarteristica wild expansiva care apare pe rola din mijloc a slotului.

Cea mai excitanta functie la Avalon II este bonuslul Grail care se declanseaza cand avem minim 3 simboluri scatter si are opt etape. Fiecare etapa are propriul bonus si calificarea in fiecare etapa aduce jucatoruli si o varietate de recompense cum ar fi rotirile gratuite, bani cash, multiplicatori etc. Astfel de caracteristici speciale fac din Avalon II unul dintre clee mai populare pacanele din vremurile noastre.

No comments

Leave a Reply