Alege Pacanele

Avalon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Avalon

Joaca gratis pacanele Avalon onlineAvalon Micro este unul dintre cele mai populatre jocuri de noroc online care distreaza jucatorii inca din 2006. Datorita populatitatii uriase a acestui slot video s-a realizat mai tarziu si versiunea pentru platforme mobile, uramta apoi de vresiunea multi-player. Avalon este un clasic in viata cu 5 role si 20 de linii de castig si numele lui este sinonim cu jocul de noroc la aparate.

Joaca gratis pacanele Avalon online

 

Tematica jocului se inspra din calatoria regelui Artur catre insula mistica Avalon unde sabia magica sta infipta in pietroi asteptand sa fie descoperita. Din motiv ca tematica se nvarte in jurul povestilor si miturilor, jocul este o incantare pentru ochii pasionatilor de sloturi. Simbolurile sunt cuferele cu comori, armurile cavalerilor, coroana si smaraldele. Pentru a primi cele 12 rotiri gratuite jucatorul trebuie sa prinda trei doamne ale lacului pe o linie de castig. In plus, avem un multiplicator de castig cu de pana la 5 ori. Acest slot video are si o rotire bonus care ca cuferele comorilor sa se transforme in simbol wild atunci cand sunt declansate.

Avalon este unul dintre jocurile de noroc care a intrat in istoria cazinourillor online. Desi a fost lansat in anul 2006, acest slot video clasic a ramas printre favoritele multor jucatori de cazino. Jocul are o tema mitologica cu regele Artur si are cateva caracteristici care fac jocul si mai interesant. Ca si alte jocuri de noroc, si acest joc are diferite trucuri care te ajuta sa obtii rotirile gratuite, sa activezi simbolurile wild si genereaza castigurile. Jocul are de asemenea o runda de pariere prin intermediul careia orice jucator o poate folosi pentru a dubla castigurile prin ghicirea culorii unei carti asezate cu fata in jos.

Un parior poate castiga 12 rotiri gratuite alaturi de un multiplicator misterios care poate ajunge la de pana la 7 ori la obtinerea a trei simboluri scatter sub forma unei doamne a lacului pe oricare dintre rolele aparatului. Mai avem si cufarul cu comori si simbolul Avalon pentru a completa aspectul final al jocului.

No comments

Leave a Reply